Firmaprofil

FIRMAPROFIL

Virksomheden blev etableret i begyndelsen af 1970’erne.

 

I 1978 startede vi importen af fjerbolde fra Taiwan gennem en af Østens største producenter. Aftagerne er diverse badmintonklubber.

 

I 1991 begyndte vi at fremstille fugtskabe, fugtbeholdere og befugtningsanlæg til opbevaring af fjerbolde. Fordelen ved denne opbevaring er, at fjerbolden får den rigtige fugtighedsgrad, hvilket betyder bedre flugt, længere holdbarhed, bedre økonomi og større glæde ved spillet.

 

I 2002 begyndte vi at afsætte fugtskabe og befugtningsanlæg til industrien. Mange forskellige brancher har behov for at holde en given fugtighed ved opbevaring af deres råvarer og halvfabrikata, hvilket er muligt med vore produkter.

 

I 2013 udvidede vi vort sortiment med sanitære produkter til beskyttelse af hygiejniske miljøer. De første produkter er her overtrækssko og dispensere, som anvendes i levnedsmiddel-branchen, hospitaler, laboratorier, hoteller, børnehaver, ejendomsmæglere og andre steder, hvor man ønsker at beskytte særlige områder. Det giver samtidig en lavere omkostninger til rengøring.

 

I 2018 fusionerede vi med vor anden virkomhed Dyresø Huse A/S. Det fortsættende firma Dyresø ApS med CVR.nr. 29527121 har binavnene Bocati ApS og Dyresø handels- og industrivirksomhed ApS. Fjerbolde, fugtskabe, fugtbeholdere, befugtningsanlæg og overtrækssko og dispensere vil fortsat blive markedsført under Bocati-navnet.

 

  • Hjemstedskommune Odsherred Kommune.
  • CVR-nummer: 29 52 71 21
  • Bankkontonummer: 5037 1316428 Jyske bank.
  • SWIFT: JYBADKKK.
  • IBAN: DK2450370001316428

Alle vore produkter afsættes til butikker, virksomheder, offentlige institutioner og forbrugere.